Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 21 až 30 z celkem 127 článků.
109_20231128_223251.jpg

Poslední listopadové turnaje

Poslední listopadový víkend patřil starším žákům a přípravce. Komu se dařilo, to bylo béčko starších žáků, které vyhrálo všechny tři svá utkání. Bohužel naopak áčko si připsalo dvě porážky, byť jednu těsnou. Přípravka svůj třetí turnaj odehrála v Křenovicích, kde s plným nasazením posbírala důležité zkušenosti.

108_20231122_223332.jpg

Béčko mladších žáků zazářilo na turnaji v Tuřanech.

O třetím listopadovém víkendu si zahráli dorostenci a mladší žáci. Dorost odehrál dva skvělé zápasy v Blansku. Zatímco první zápas skončil těsným výsledkem v neprospěch Očova, ten druhý byl se skóre 16:4 již jasnou záležitostí. Áčko mladších žáků si připsalo remízu, prohru, a teprve ve třetím zápase si spravilo chuť výhrou. Naopak béčko bylo suverénní a na tuřanském turnaji ovládlo všechna svá utkání.

107_20231115_222135.jpg

O víkendu si nejlépe vedli starší žáci.

O víkendu si zahráli muži, junioři, oba týmy starších žáků i elévové. Muži vydřeli dva body po samostatných nájezdech, juniorům se bohužel nepovedlo uhrát body žádné. Lépe si vedli starší žáci. Na domácím turnaji si áčko připsalo výhru nad Znojmem, a bohužel podlehlo brněnskému Hattricku. Naopak béčko nezaváhalo a z Kyjova přivezlo plných 6 bodů. Do Brna se na turnaje vypravila obě družstva elévů. Malí tygři a tygřice odehráli spoustu utkání a nabrali důležité zkušenosti, které dále jistě zúročí.

106_20231107_221608.jpg

Dorost přivezl z turnaje vytoužených 6 bodů.

Dorostenci konečně překonali smůlu a z turnaje se jim po dvou výhrách povedlo přivést plný počet bodů. Dominovali také starší žáci, kteří si o víkendu zahráli Orelskou ligu. Áčku mladších žáků se proti silným soupeřům povedlo urvat jedno vítězství, béčko mladších žáků, doplněné o elévy, si bez problémů poradilo se všemi svými soupeři. Svůj druhý turnaj má za sebou přípravka, která předvedla, jaký pokrok od září všichni udělali.

105_20231101_211442.jpg

Muži přehráli FATR a z turnaje berou 3 body.

Zápasy jako den a noc. Tak lze v krátkosti popsat nedělní turnaj mužů v Dubňanech. Nejdříve fatální selhání v zápase proti Dolním Bojanovicím. A následně perfektně zvládnuté derby proti domácímu týmu.

104_20231024_233544.jpg

Starší žáci pokračují ve vynikajících výkonech.

O víkendu hráli starší žáci a dvě družstva elévů. Starším žákům se v Mikulově dařilo, když se nejprve blýskli vítězstvím 11:0 nad týmem Lanžhota, a v dalším zápase porazili po napínavém průběhu Mikulov. Tým elévů RED má za sebou náročný turnaj ve Slavkově, kde se postavil proti silným soupeřům. Elévové BLUE sbírali důležité zkušenosti na turnaji v Mikulově.

103_20231017_211604.jpg

Povedený víkend mladších i starších žáků.

O uplynulém víkendu odehráli turnaje junioři, áčko starších žáků a obě družstva mladších žáků. Trápení juniorů bohužel trvá a s dvěma prohranými zápasy si nepřipsali ani bod. Naopak starší žáci se rozehráli k výborným výkonům a zaslouženě ovládli obě svá utkání. Suverénně si počínalo také áčko mladších žáků, když porazilo všechny tři své soupeře. Béčko mladších žáků se sice muselo smířit na úvod turnaje s těsnou prohrou, avšak následně předvedlo to nejlepší, co šlo, a ve zbylých utkáních zvítězilo.

102_20231011_215732.jpg

Muži senzačně porazili Kyjov, starší žáci excelovali v Orelské lize.

O předchozím víkendu odehráli naše týmy opět spoustu utkání. Muži smolně přišli o vítězství nad Židenicemi, nicméně vzápětí si spravili chuť, když parádně přehráli rivala z Kyjova. Dorostenci odehráli dva dobré zápasy ve Vsetíně, ačkoliv z nich vytěžili jen 2 body za výhru po samostatných nájezdech. Starší žáci odehráli zápasy v Orelské lize, kde předvedli naprosto suverénní výkony s rekordním počtem gólů. Béčko mladších žáků ovládlo všechna svá utkání na turnaji v Dubňanech. A první zápasy má za sebou i přípravka.

101_20231003_213902.jpg

Vstup do sezóny se povedl elévům RED. Dařilo se také béčku mladší žáků.

Začátek sezóny není pro naše týmy zatím vůbec lehký. Junioři hrající v nízkém počtu hráčů si připsali cenné 2 body za výhru nad Znojmem po samostatných nájezdech. Světlým okamžikem pro áčko starších žáků mohl být povedený výkon proti Bulldogs, bohužel to však na výhru nestačilo. Béčko starších žáků si stejně jako juniorka připsalo jednu výhru po samostatných nájezdech. Naopak béčku mladších žáků se dařilo a vedle jedné remízy si připsaly dvě suverénní vítězství. Cenné zkušenosti získávali na turnajích také elévové, povedené výkony předvedl na turnaji v Dubňany tým RED.

100_20230926_221209.jpg

Do sezony již vstoupili také muži, dorost a mladší žáci.

Nová sezóna již začala také pro muže, dorostence a mladší žáky. Áčko mužů vydřelo po prvním prohraném utkání v tom druhém alespoň výhru po samostatných nájezdech. Podobně si vedli dorostenci, kteří první zápas prohráli, následně si však již připsali výhru za 3 body. Lépe zahájilo sezónu áčko mladších žáků, kteří nezaváhali a ovládli všechna tři utkání. Béčko mladších žáků si připsalo vítězství, remízu i prohru, nutno podotknout, že v oslabené sestavě doplněné elévy, pro které to byla premiéra na velkém hřišti.