Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 127 článků.
89_20230523_205612.jpg

Další víkend, další zlato. Elévové ovládli Gullivers Cup.

Uplynulý víkend patřil Elévům, respektive výběru B12. Povedlo si jim dosáhnout mimořádného úspěchu na brněnském turnaji O pohár starosty Sokola Brno 1. V průběhu celého turnaje nenašli přemožitele a zaslouženě zvedli nad hlavu pohár pro vítěze.

88_20230517_220821.jpeg

Výběr B11 ovládl pražský florbalový turnaj PFC Spring

Ačkoli je sezóna za námi, vrhly se naše týmy do dalších turnajů. Výběry B11 a B13 se zúčastnily turnaje PFC Spring, odkud si neodváží jen spoustu zážitků a cenných zkušeností, ale také pořádný úspěch. Výběr B11 předvedl suverénní jízdu celým turnajem, když si bez jediné prohry dokráčel až do finále, které neskončilo jinak, než zlatými medailemi. Skvělými výkony se na turnaji prezentoval také výběr B13, který po celou dobu ukazoval svou bojovnost a týmového ducha.

87_20230512_001341.jpg

Tým starších žáků ovládl Orelskou florbalovou ligu

Jak značí nadpis tohoto článku, starší žáci se ve své kategorii stali vítězem Orelské florbalové ligy. Způsob jakým závěrečný turnaj ovládli byl vskutku famózní. Stejně suverénně, jak zvládli základní část turnaje, tak si následně počínali i ve čtvrtfinálovém a semifinálovém utkání. Vyhrané finále a zlaté medaile byly třešničkou na dortu.

86_20230502_211306.jpg

Dorostenci končí sezónu s bronzovými medailemi.

Závěrečný turnaj FINAL FOUR si zahráli předchozí víkend dorostenci. Poté, co byli po základní části na druhém místě tabulky, byla očekávání vysoká. Nakonec se v play-off postup do finále nezdařil. Dorost si odvezl bronzové medaile. Áčko mladších žáků zakončilo sezónu domácím turnajem, na němž si připsalo dvě výhry a jednu prohru. Béčko mladších žáků si na závěr sezóny vybojovalo dvě vítězství na turnaji v Tuřanech. Na tuřanskou halu zavítali také nejmenší tygři a tygřice. Na přípravku čekala nejen poslední utkání sezóny, ale také medaile za všechny pokroky, které od září holky a kluci udělali.

85_20230426_212247.jpg

Muži postupují do vyšší soutěže. Junioři jsou druzí, starší žáci třetí.

Uplynulý víkend byl nabitý napínavými finálovými duely. Muži sehráli klíčová utkání pro postup do vyšší soutěže, a zvládli je vítězně. V další sezóně tak budou hrát Jihomoravskou ligu mužů. Junioři odcestovali na závěrečný turnaj sezony určený čtyřem nejlepším celkům do Znojma, kde se probojovali do finále a nakonec obsadili 2. místo. Starší žáci se utkali na turnaji ve Vsetíně, a celkově v sezoně obsadili třetí místo. Elévové zakončili svou sezónu v Kyjově, kde měli možnost prověřit sehranost svému týmu před turnajem, který je čeká v květnu.

84_20230418_221816.jpg

Dorost postoupil do Final Four dorostenecké ligy, starší žáci do finále Orelské ligy.

Dorostenci mají za sebou poslední turnaj základní části, po které postupují z 2. místa na finálový turnaj soutěže. Svoji kvalitu potvrdili také starší žáci v Orelské florbalové lize, v níž postoupili do finále. Áčko mladších žáků zvládlo v Brně všechna tři náročná utkání. Béčko mladších žáků sehrálo vyrovnaná utkání v Lužicích.

83_20230404_204225.jpeg

Muži zvládli obě utkání a dál drží šance na postup. Junioři si zajistili účast na finálovém turnaji ligy.

Muži o víkendu zvládli svá utkání v Dolních Bojanovicích a, díky zaváhání břeclavského týmu, stále mají šanci postoupit do vyšší soutěže. Junioři zvítězili v důležitém utkání proti Troopers, díky čemuž pokračují z 3. místa na finálový turnaj ligy do Znojma. Áčko starších žáků předvedlo své kvality v zápasech s brněnskými soupeři. Bohužel postupové místo na Mistrovství ČR jim těsně uniklo. Béčko starších žáků hrálo na domácí palubovce, nicméně s velkou marodkou si výhru připsat nedokázalo. Tým elévů BLUE bojoval v oslabené sestavě v Lanžhotě. Týmy WHITE a RED odjely do Mikulova, kde sehrály vyrovnaná utkání.

82_20230329_221240.jpg

Dorostenci nekompromisně drtili své protivníky. Týmy přípravky se představily na domácím turnaji.

Dorost byl o uplynulém víkendu stoprocentní. Jednoznačně přehrál oba soupeře z Brna, v obou případech vysokým rozdílem. Áčko mladších žáků si z Brna přivezlo výhru, remízu i prohru. Nutno podotknout, že sehrálo všechna svá utkáním proti velmi kvalitním soupeřům. Stejnou bilanci mělo po svých utkáních také béčko mladších žáků. Přípravka se představila se svými dvěma družstvy na domácí palubovce, kde si vedla velmi dobře.

81_20230308_205220.jpg

Muži si připsali dvě vítězství, ne však za 6 bodů. Oba týmy starších žáků ovládly všechna svá utkání.

Muži vyjeli odehrát svá utkání do Valtic. Vyhrát bylo důležité. A dvě výhry byly nakonec uhájeny. Bohužel však ne za plný počet bodů, tým z Ivanovic na Hané byl udolán až po samostatných nájezdech. Junioři mají za sebou nevydařenou sobotu v Kyjově, kde podlehli oběma svým soupeřům. Naopak starším žákům se dařilo na všech frontách. Áčko porazilo oba své soupeře na turnaji v Rousínově, a zvládlo tak postup do prvního koše soutěže. Dvě vítězství si připsalo také béčko na domácím turnaji v Hodoníně. Na domácí půdě se představili rovněž týmy elévů, které předvedly pokrok, jaký od začátku sezony dokázaly udělat.

80_20230228_230215.jpg

Předešlý víkend se nezařadil k těm šťastným. Mladším žákům se povedlo vyhrát alespoň část svých utkání.

Uplynulý víkend se na rozdíl od řady minulých vezl spíše na vlně proher. Dorostenci na turnaji v Blansku prohráli oba dva své zápasy proti těžkým soupeřům. A vzhledem k průběhu celé jejich sezony to byl velký šok. Mladším žákům se dařilo lépe. Áčko vyhrálo alespoň jeden ze svých nedělních zápasů, béčko si o den dříve připsalo výhry dvě. Na turnaji v Křenovicích sbíraly důležité zkušenosti týmy přípravky, konkrétně tým RED a tým WHITE.