Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 51 až 60 z celkem 129 článků.
81_20230308_205220.jpg

Muži si připsali dvě vítězství, ne však za 6 bodů. Oba týmy starších žáků ovládly všechna svá utkání.

Muži vyjeli odehrát svá utkání do Valtic. Vyhrát bylo důležité. A dvě výhry byly nakonec uhájeny. Bohužel však ne za plný počet bodů, tým z Ivanovic na Hané byl udolán až po samostatných nájezdech. Junioři mají za sebou nevydařenou sobotu v Kyjově, kde podlehli oběma svým soupeřům. Naopak starším žákům se dařilo na všech frontách. Áčko porazilo oba své soupeře na turnaji v Rousínově, a zvládlo tak postup do prvního koše soutěže. Dvě vítězství si připsalo také béčko na domácím turnaji v Hodoníně. Na domácí půdě se představili rovněž týmy elévů, které předvedly pokrok, jaký od začátku sezony dokázaly udělat.

80_20230228_230215.jpg

Předešlý víkend se nezařadil k těm šťastným. Mladším žákům se povedlo vyhrát alespoň část svých utkání.

Uplynulý víkend se na rozdíl od řady minulých vezl spíše na vlně proher. Dorostenci na turnaji v Blansku prohráli oba dva své zápasy proti těžkým soupeřům. A vzhledem k průběhu celé jejich sezony to byl velký šok. Mladším žákům se dařilo lépe. Áčko vyhrálo alespoň jeden ze svých nedělních zápasů, béčko si o den dříve připsalo výhry dvě. Na turnaji v Křenovicích sbíraly důležité zkušenosti týmy přípravky, konkrétně tým RED a tým WHITE.

79_20230221_215244.jpg

Jet na turnaj v sestavě 7+2 a všechny soupeře porazit? Pro béčko starších žáků žádný problém.

Naprosto strhující podívanou předvedlo na turnaji v Brně béčko starších žáků. S počtem sedmi hráčů a dvou gólmanů nelze mít velká očekávání. O to větší pak byla vlna euforie po dvou utkáních, v nichž si hráči sáhli na dno svých sil a dokázali fantasticky zvítězit. Domácí turnaj mají za sebou všechny týmy elévů, které sbíraly další cenné zkušenosti a statečně se postavili všem svým soupeřům.

78_20230215_211034.jpg

Muži porazili první tým tabulky. Dorost zažil v Blansku střelecké hody.

Muži si o víkendu zahráli na domácí palubovce SH Teza, kde si připsali dvě cenná vítězství, a dokázali porazit první tým tabulky soutěže, Orel Dolní Bojanovice. Pořádnou ofenzívu předvedli v Blansku dorostenci, když oba své soupeře porazili vysokým rozdílem, a vedle 26 vstřelených branek zdobí výsledky také čisté konto ze zápasu s kyjovskými Dragons. Starší žáci si tentokrát zahráli v rámci Orelské florbalové ligy, a roli favorita potvrdili dvěma vítězstvími, byť jedno z nich si připsali až po samostatných nájezdech. Vítězně ovládlo své zápasy také béčko mladších žáků v Brně. Týmy přípravky si zahráli na turnaji v Hodoníně.

77_20230207_211556.jpg

Junioři si připsali cenný skalp, když porazili Znojmo. Áčko starších žáků se přiblížilo návratu do prvního koše soutěže.

Junioři zavítali k sobotním zápasům do Znojma. První utkání plné chyb a inkasovaných gólů z brejků soupeře vedlo bohužel k prohře. Naopak druhé utkání bylo již ve znamení naší disciplíny a bojovnosti, a vedlo k cenné výhře nad domácím týmem. Áčko starších žáků si v Tuřanech počínalo výborně. Díky výhrám nad brněnskými Gepardy i nad brněnským Hattrickem učinili důležitý krok k návratu do prvního výkonnostního koše.

76_20230131_215454.jpg

Vítězný víkend. Bez jediné porážky svá utkání zvládl dorost i áčko mladších žáků.

Na počet utkání, respektive počet hrajících týmů, byl předešlý víkend poněkud chudý. Avšak na počet vyhraných zápasů nadmíru bohatý. Dorost hrající v Tuřanech si připsal dvě jednoznačné výhry, přičemž obdržel dohromady za obě utkání jen jednu branku. Tým tak i nadále zůstává v prvním koši soutěže. Áčko mladších žáků, byť v oslabené sestavě, si užilo vítězný den v Brně, kde postupně porazilo tým Znojma, brněnské Bulldogs a nakonec také brněnský Hattrick.

75_20230125_204159.jpg

Muži v důležitém utkání těsně podlehli vedoucímu týmu. Áčku starších žáků se zkomplikoval postup na MČR.

Důležitá utkání v boji o postup má za sebou tým mužů. Bohužel zápas s vedoucím týmem pro ně skončil těsnou prohrou. Postup není nemožný, avšak zvrátit pořadí v tabulce bude značně složité. Junioři zvládli svá utkání ve Znojmě vítězně, ačkoli průběh zápasů tomu ne vždy nasvědčoval. Hořkou příchuť měl uplynulý víkend pro áčko starších žáků, pro které jedno vítězství na nájezdy a jedna porážka znamenají zatraceně velkou překážku v cestě na Mistrovství České republiky. Naopak béčko starších žáků si o uplynulém víkendu připsalo dvě pohodová vítězství. Pořádnou porci turnajů mají za sebou také elévové, jejichž tři týmy sbíraly cenné zkušenosti na turnajích v Břeclavi a v Kyjově.

74_20230117_214538.jpg

Vítěznou šňůru dorostenců přeťali brněnští Bulldogs. Starší žáci vítězili v zápasech Orelské ligy.

Dlouhotrvající neporazitelnost dorostenců skončila, když byli po sedmi vítězstvích v řadě poraženi brněnským týmem Bulldogs. V žádném případě tím však nezačíná série porážek, neboť hned v dalším zápase dokázal dorost zvítězit. Starší žáci tentokrát hráli zápasy v rámci Orelské florbalové ligy, kde byli jasným vítězem obou odehraných utkání. Mladším žákům se o uplynulém víkendu příliš nevedlo, byť nutno dodat, že v některých zápasech měli i trochu smůly. Holky a kluci z přípravky si užili turnaj v Dubňanech.

73_20230110_002737.jpg

Junioři navázali na loňská vítězství. Áčko starších žáků i přes vysokou herní kvalitu plný počet bodů nevytěžilo.

Junioři vlétli do nového roku vítězně, a jejich neporazitelnost tak trvá dál. První turnaje tohoto roku mají za sebou také obě družstva starších žáků. Áčko odehrálo své zápasy herně opravdu na vysoké úrovni, bohužel ani to nestačilo, a na domácí palubovce si připsali jak výhru, tak prohru. Se stejnou bilancí - jedné výhry a jedné prohry skončilo také béčko na turnaji v Blansku. Z tradičních tří družstev elévů si kvůli velké marodce zahrály o víkendu pouze dvě, která sbíraly zkušenosti na turnaji ve Slavkově.